چهارشنبه ۹ فروردين ۱۳۹۶

تقدیر از عملکرد مرکز رایانه، انفورماتیک و اطلاع رسانی دانشگاه

اقدامات مرکز رایانه، انفورماتیک و اطلاع رسانی دانشگاه در ساماندهی امور انفورماتیک دانشگاه و از جمله صرفه جویی در پهنای باند اینترنت دانشگاه در ایام تابستان از طرف ریاست دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفت.

صرفه‌جویی و مدیریت مصرف، یکی از مصادیق بارز اقدام و عمل در زمینه اقتصاد مقاومتی و تحقق شعار سال می باشد و هر میزان صرفه‌جویی و مدیریت هزینه که در واحدهای مختلف دانشگاه صورت گیرد، سبب می‌شود منابع به‌دست‌ آمده در اختیار خود دانشگاه‌ها قرار گیرد و در سایر موارد ضروری هزینه شود. در این راستا دکتر فتوحی رئیس مرکز رایانه، انفورماتیک و اطلاع رسانی دانشگاه اعلام کرد با مدیریت پهنای باند اینترنت دانشگاه در ایام تابستان که کاربران کمتری در دانشگاه حضور دارند و با تعامل صورت گرفته با مخابرات استان، با اصلاح رویه سابق، مبلغ یکصد میلیون ریال در هزینه های این مرکز صرفه جویی صورت گرفت.

همچنین از طرف رئیس مرکز اعلام شد به منظور بهبود شرایط اینترنت دانشگاه از تاریخ ۹۵/۸/۱۵ پهنای باند اینترنت دانشگاه با افزایش ۲۵درصدی از ۱۶به ۲۰ مگابیت بر ثانیه افزایش یافته است.

سه شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۵  ۲۲:۴۰:۵

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه ۸ فروردين ۱۳۹۶  ۷:۲۳:۶
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه تفرش می باشد.