رتبه بندی زیر سایت‌های وب‌سایت دانشگاه

۲۸ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۶۲۸ رویدادها

رتبه بندی زیر سایت‌های وب‌سایت دانشگاه

نتایج رتبه‌بندی زیر سایت‌های وب‌سایت دانشگاه تفرش در سال ۱۳۹۵ اعلام شد. به گزارش خبرنامه به نقل از رئیس مرکز رایانه، انفورماتیک و اطلاع رسانی دانشگاه، در ارزیابی زیر سایت‌های وب‌سایت دانشگاه از بین دانشکده/گروه‌های دانشگاه، به ترتیب دانشکده مهندسی برق رتبه اول، گروه مهندسی عمران و ریاضی به‌ صورت مشترک رتبه دوم و گروه مهندسی شیمی رتبه سوم را کسب کردند. همچنین از میان وب‌سایت واحدهای مختلف دانشگاه، واحدهای مرکز رایانه، انفورماتیک و اطلاع‌رسانی، دفتر امور حقوقی، قراردادها و رسیدگی به شکایات و کتابخانه مرکزی به ترتیب مقام اول تا سوم را به دست آوردند.

رئیس مرکز رایانه، انفورماتیک و اطلاع‌رسانی در گفتگو با خبرنگار خبرنامه گفت: به‌منظور بالا بردن ارزش محتوایی زیرسایتهای وب سایت دانشگاه و مفید واقع شدن آنها در ساماندهی، تسهیل و تسریع جریان اطلاعات در دانشگاه، برای ۳۳ زیرسایت وب سایت دانشگاه، مسئول مستقیم از بین اعضاء محترم هیات علمی یا مدیران محترم واحدهای مربوطه تعیین شده است. دکتر علی‌محمد فتوحی افزود: ارزیابی اولیه زیرسایتها از طریق دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه تفرش صورت گرفت و پس از مهلت یک‌ماهه، با نظر کمیته سه‌نفره شامل رئیس دانشگاه، مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه و رئیس مرکز رایانه، انفورماتیک و اطلاع‌رسانی دانشگاه، نتایج ارزیابی نهایی گردید. معیارهای ارزیابی زیر سایت‌های وب‌سایت دانشگاه کامل بودن اطلاعات مربوط به معرفی واحد، کامل بودن معرفی مدیران و کارکنان واحد، ارائه اطلاعات تماس، کامل بودن و به‌روز بودن اخبار و اطلاعیه‌ها، وجود فرم ها و فایلهای راهنمای مناسب برای مراجعین به وب سایت و صفحه‌آرایی مناسب در نظر گرفته شده است.

آخرین ویرایش۰۸ خرداد ۱۳۹۶

نظر شما :